caliu.cat: Status

Demà dimarts 5 de març a les 09:00 procedirem a fer un reboot del servidor de Caliu per tal d’actualitzar el nucli. Si tot va bé l’aturada no hauria de durar més de 30 minuts.

Actualització: el reboot s’ha efectuat a les 9:05 i ha acabat a les 9:10.

Demà dimarts 19 de febrer a les 11:00 procedirem a fer un reboot del servidor de Caliu per tal d’actualitzar el nucli. Si tot va bé l’aturada no hauria de durar més de 30 minuts.

Actualització (19 feb 12:00): el reboot s’ha efectuat a les 11:50 i ha acabat a les 12:00.

Avui a les 12h05 hem detectat que el servidor està inaccessible remotament. Cap dels serveis funciona. En les properes hores algú farà una visita al servidor per aconseguir més informació. Actualitzarem aquest avís amb la informació que anem obtenint.

Sembla ser que les actualitzacions automàtiques del servidor podrien haver causat l’incidència. Un cop reiniciat el servidor tots els serveis han passat a funcionar de nou cap als vols de la 1 del migdia. Investigarem quina ha sigut la causa de l’incidicent per evitar que torni a passar.

Els canvis de hardware han finalitzat i la majoria dels serveis funcionen amb normalitat. Algunes webs allotjades al servidor no estan disponibles a causa de que el servidor té una adreça IP temporal, diferent de l’habitual.

Durant el dilluns 3-12-2012 caldrà aturar el servidor per traslladar-lo i tornar-li la seva IP habitual. Hi haurà un tall en tots els serveis mentre es fa el trasllat.

Per dubtes i suggeriments, escriviu a:

masovers@caliu.cat

El hardware que fa funcionar els serveis de Caliu necessita una renovació i la rebrà durant aquest cap de setmana. Començant divendres 30-11-2012 a partir de les 11:00am i fins dissabte 1-12-2012 a les 11:00pm, els serveis de Caliu resten aturats per manteniment.

Serveis afectats:

No està previst que afecti:

Podeu consultar futures informacions sobre l’estat dels serveis o canvis en la finestra de treball a la plana web:

http://status.caliu.cat

Per dubtes i suggeriments, escriviu a:

masovers@caliu.cat

Els serveis funcionen amb normalitat.

En aquesta pàgina trobareu notificacions de l’estat dels serveis relacionats amb Caliu.

En aquests moments tot funciona excepte la pàgina de Status.

Contactes
Administradors: masovers@caliu.cat
Junta de Caliu: junta@caliu.cat
Twitter: @caliu_cat